01-03-09

Oostende Brugge 10 Miles

Deze morgen was het zover... de eerste wedstrijd van het jaar. Ik was wel eens benieuwd wat de training van de afgelopen maanden zou brengen. Sinds ik gestopt ben met roken is de training vooral veel gelijkmatiger geweest. Desondanks Coach Mario me een tijdje geleden trainingsschema's bezorgd had ben ik er nog niet toe gekomen deze actief te gaan gebruiken. Veel vooruitgang moest ik dus niet verwachten. Doel was een tijd tussen 1u20' en 1u15'.
Iets voor negen vertrok ik richting Brugge om mijn startnummer op te halen. Parkeerplaats genoeg en schuiven om de nummers in ontvangst te nemen hoefde ook al niet. Dan maar de wachtende bus op om zo naar de start in Oostende te rijden. Veel volk daar maar van drummen was er geen sprake.
Om 11 uur gingen we ervan door! Onmiddellijk na de start draaiden we naar rechts om vervolgens tot het einde langs het kanaal te blijven lopen. Ik probeerde het tempo constant te houden op ongeveer 4:35min/km en wonder boven wonder lukte het nog ook. Nooit een echt moeilijk moment gehad en volk genoeg om steeds een mik- of referentiepunt te behouden. Boven alle verwachtingen eindigde ik uiteindelijk in 1u14'31" (netto 1u13'46"). Ik kon tevreden naar huis.. tevreden over het resultaat maar vooral ook over de mooie, perfect georganiseerde wedstrijd. Met dank aan de organisatie en tot volgend jaar! 

19:49 Gepost door Guust in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Mooie prestatie hoor...chapeau.

Gepost door: natalie | 01-03-09

sterk knap gelopen zo vroeg op 't jaar ... 't wordt een mooi seizoen ;-)

Gepost door: geert | 02-03-09

De commentaren zijn gesloten.