24-09-08

6de Corrida van de Leievallei

Afgelopen zaterdag ging de 6de Corrida van de Leievallei van start. Veerle en de kids zouden mij op deze zonnige zaterdagnamiddag volgen met de fiets. Gezien de kilometerstand dit jaar nog niet erg hoog is opgelopen wist ik niet echt wat ik ervan mocht verwachten. Afwachten dus.....

Na een voor mij snelle start kwam ik nog voor de kromme brug in een groepje terecht met oa Mieke Van Thuyne. Niet dat ik Mieke ken of zo, het enige wat ik weet is dat ze me het jaar voordien in de laatste kilometer(s) voorbij gelopen was. De ideale persoon om te volgen dus. Alles ging goed tot km 5 toen we Mieke moesten laten gaan. Uiteindelijk ben ik met de rest van het oorspronkelijke groepje blijven lopen (ja zelfs op kop) tot we opnieuw langs de Leie kwamen. Daar kregen we de wind pal op kop en toen is, bij mij althans, de veer gebroken. Gelukkig kwam Veerle op dat moment weer naast me rijden, maar ik had moeten lossen en moest op karakter verder. Uiteindelijk ben ik gefinishd in 53'11", ongeveer dezelfde tijd als vorig jaar. Al bij al niet zo slecht maar ik had gehoopt op beter. Wenkbrouw ophalen

Zondag een duurloop gedaan van anderhalf uur (16km - HRgem 134) en vandaag een tempoloop van 11km (51 min, HRgem 154). Op naar volgende week vrijdag in Kuurne!!

P.S. toch al bijna 6 weken gestopt met roken Stoer

21:41 Gepost door Guust in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

doe zo verder, goeie wedstrijd en hou de moed stoppen met roken

Gepost door: tom | 24-09-08

Beter! Je prestatie was eigenlijk beter dan vorig jaar, toen de weersomstandigheden beter waren, ik meen me te herinneren dat het wel warm maar nagenoeg windstil was toen. Zes weken gestopt met roken, dat verdient applaus. Hou vol!

Gepost door: Sven | 24-09-08

Inderdaad, een dubbele proficiat. Veel succes bij de Ezels in Kuurne!

Gepost door: Harmsie | 25-09-08

Zes weken al, dat begint te tellen hé! Ik zit aan half zo veel, maar voel me toch al stukken beter dan toen ik nog rookte!

Gepost door: Caroline | 25-09-08

De commentaren zijn gesloten.