23-10-06

Een bergje, een dipje en een scheurtje

Wow man.... wat een blogger ben ik toch. Mijn eerste post in twee maanden!!! Dan maar vlug even samenvatten wat er ondertussen allemaal gebeurt is.

In september zijn we voor een paar weken naar Zwitserland getrokken. Daar heb ik van de mogelijkheid geprofiteerd om eens lekker bergop te lopen, iets wat hier, in "le plat pays qui est le mien" niet evident is. Op zich viel dit nog wel mee, kwestie van de hartslagmeter het ritme te laten bepalen en de snelheid wat aan te passen ! Naast het lopen is er ook nog zoiets als... wandelen. Om met twee klein mannen de bergen in te trekken moet je wel voorzien zijn natuurlijk. Vandaar dat we ons dan ook maar eens een nieuwe draag-rugzak voor de oudste hebben aangeschaft. Handig, ik geef het toe, maar 14kg extra op je rug... pffffffff......... Bovendien is deze nieuwe rugzak voorzien van extra opbergruimte voor pampers, vochtige doekjes, reservekledij, eten, drinken, regenjassen.... lekker sleuren. Het was wel even puffen en blazen, zeker bergop! Maar wat is er leuker dan met het gezin (Casper --> in de rugzak bij papa, Athur --> in de draagdoek op de buik bij mama) de bergen in te trekken, en na een zware inspanning van het uitzicht te genieten!!!

Eénmaal terug thuis had ik het zo wat gehad met het lopen. Ik was opnieuw beginnen werken en de tijd om snel even de loopschoenen aan te trekken was beperkt. De weekends dienden dan weer om met de kinderen bezig te zijn en wat bij te slapen, zodat er van lopen eerlijk gezegd niet veel in huis kwam.

Tot overmaat van ramp kreeg ik dan nog een blessure waardoor de halve marthon in Kuurne, waar ik al maanden naar toe geleefd had, in het water viel.

Sinds oktober heb ik me er zelf dan maar weer toe verplicht om stilletjes aan opnieuw te beginnen. Ik moet eerlijk zeggen het valt serieus tegen. Na een paar weken aanmodderen lijkt de conditie helemaal weg. Desondanks heb ik er weer zin in en geef toe, lopen moet boven alles leuk blijven. Voila, in een paar zinnen wurm ik me terug in de blogger-community en ik beloof het... ook hier zal ik mijn best doen...

20:16 Gepost door Guust in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.