19-08-06

Back to work

Voila, de eerste drie dagen zitten er weer op. Woensdag zijn we begonnen met de 760 ongelezen mailtjes te overlopen en tegen de middag waren we weer al helemaal op dreef. Alhoewel.... 't was toch wel even wennen en terug het goede ritme zoeken.

Woensdagavond ben ik dan maar es gaan lopen. Voor het eerst in maanden 's avonds, en het verschil was duidelijk merkbaar. Gedurende de drie maanden die ik thuis was ben ik steeds 's morgens gaan lopen. Ongetwijfeld zal het feit van vroeg op te staan en een ganse dag te werken ook wel meespelen. 't Was alsof mijn adem afgesneden werd en de benen voelden aan als lood. Na 8km gaf ik het dan maar op. Casper had woensdagnacht niet veel zin om te slapen en na een turbulente nacht kwam ik, na amper één dag werken, al met serieuze piepogen aan op het werk. 's Avonds gaan lopen was uit den boze, vroeg gaan slapen leek me daarentegen meer aangewezen. Uiteindelijk ben ik vrijdagavond dan nog maar eens twee rondjes gaan lopen (8km). Het ging al wat beter dan woensdag, maar veel te lastig in vergelijking met de ontspannen trainingen van de vorige weken.

Aangezien morgen de 10km in Middelkerke op de agenda staat heb ik wijselijk besloten vandaag maar eens een dagje vrijaf te nemen. Het weer voor morgen ziet er anders ook niet te goed uit: regen, maximum 20 graden en een stevige wind van 3 à 4 beaufort. De wedstrijd wordt volledig op de zeedijk gelopen, hopelijk gaat de wind ons niet te veel parten spelen.

Nu morgen krijgen jullie in elk geval een update en ik zou zeggen.... duimen maar!

19:51 Gepost door Guust in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

succes in Middelkerke morgen. Ben benieuwd wat je waard bent op de 10 K ...

Gepost door: bob | 19-08-06

Succes Ik loop ook beter 's morgens dan 's avonds. Geen idee waarom, maar het is gewoon zo. Succes in Middelkerke.

Gepost door: Caroline | 20-08-06

suc6 veel succes en fun in MIddelkerke met je 10K!

Gepost door: Ruthje | 20-08-06

De commentaren zijn gesloten.