15-08-06

Strafkamp

Vandaag 10km strafkamp. Gisteren zijn er namelijk vrienden over de vloer geweest en na te veel alcohol en sigaretten en bovendien te weinig slaap, lijkt lopen de dag nadien altijd wel een beetje op een strafkamp. Neem daarbij nog eens het feit dat ik morgen, na drie maanden, opnieuw begin te werken en dan kan men zich wel inbeelden dat de stemming er een beetje uit is.

Gisteren daarentegen ben ik met mijn 17km over de grens van de 1000-km gegaan. Als ik heel eerlijk ben dan moet ik toegeven dat ik, na eerst eens goed rondom mij gekeken te hebben, toch wel eens stiekem de handen in de lucht gestoken heb.

De wedstrijd van zondag komt stilaan in zicht, dus zullen we de training maar een beetje afbouwen en wat beginnen letten op de voeding zeker. Alhoewel, met de collega's gaan we graag goed eten... eens benieuwd of ik het kan houden bij pasta i.p.v. een sappig rood stuk vlees met een lekker roomsausje.... zucht!

Nee, tanden op elkaar en als we het moeilijk krijgen dan zal ik maar eens denken aan al het zweet dat de afgelopen maanden vergoten werd om nu, in deze periode van het jaar een paar tijden neer te zetten waarop we volgend jaar kunnen verder werken.

Allez sloapwel....

een nog uitgeruste, frisse mens (lol)

22:12 Gepost door Guust in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.