12-08-06

Profiteren van de vakantie...

Jaja, de vakantie loopt weer op z'n einde. Volgende week woensdag is het weer werkendag. De laatste dagen zitten propvol, vooral met bezoekjes van vrienden, die na al die weken ziekenhuis nu eindelijk eens willen komen zien naar onze nieuwe spruit.

Het eind van de vakantie zal op het lopen toch ook wel zijn invloed hebben. Elke dag vroeg op - laat thuis.... 70km per week zal, vrees ik, niet meer haalbaar zijn. Nu, minder hoeft volgens mij niet noodzakelijk slecht te zijn. De langere duurlopen sparen we voor het weekend, de weekavonden kan ik wellicht gebruiken voor wat kortere maar intensievere trainingen.

De snelheid omhogen krijgen is het grootste probleem. Laat mij morgen 30km lopen dat haal ik wel, maar langere tijd snel lopen... pfff toch niet evident.

Volgende week zondag voor het eerst een volle 10km wedstrijd. (Oostende was "maar" 9,6km!!). Heb geen idee waar ik kan uitkomen. 45' lijkt me haalbaar, sneller wordt moeilijk. In Oostende was het snikheet (30°C) en toch nog 43'. Laat het in Middelkerke dan in afstand iets verder zijn maar minder warm en dan moet drie kwartier toch haalbaar zijn..... hoop ik. Wel, nu heb ik het hier neergeschreven dus kan ik niet meer terug hé....

En wat hebben we de vorige dagen gedaan: gisteren 11km aan snelwandeltempo, vandaag 8,5km tempotraining. Gisteren ondanks het slakkegangetje beulen, sleuren en trekken (waarschijnlijk een gevolg van de 22km de dag voordien), vandaag zwaar maar leuk.... Hoe de dagen toch verschillen ;/)

Allez tot de volgende sessie...

13:47 Gepost door Guust in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Veel succes met je 10 km Oostende was mijn eerste wedstrijd en liep daar 47'13''. Dit WE fortloopHoboken 14.2 km gedaan in 1'03'08 op moeilijker terrein. Dus ligt je 45 minuten waarschijnlijk wel in bereik. Alvast veel succes.
Rudi

Gepost door: rudi | 14-08-06

De commentaren zijn gesloten.